快捷导航
登录 后使用快捷导航
没有帐号?注册

第一天

  一.暑期夏令营里来自中、英两国的小朋友面对下列题目各自有不同的麻烦,你来帮助他们写出合适的单词吧!(每题0.5分,共5分)

   1. There are two ____________   3.jpg
in the house.
   2. They live on the _________ 4.jpg
floor.
   3. We must keep ___________ in the reading room.
   4. December is the ___________ month of a year.
   5. A _________ means one hundred years.
   6. You should use a __________ (梯子) to climb the tree.
   7. We can see __________(百万) of stars in the sky on a summer night.
   8. There is a __________ (碗橱) in the kitchen.
   9. Would you please take a ________(口信) for me?
   10. Have you got a _________(木制的) chair in your bedroom?

  二.刚学英语不久的小虎给老师交来了一篇英语小作文,文中出现了不少错误,请你当小老师帮他批改一下,好吗?(5分)

  I live in the small family in a town near Beijing.             _____________
  My favorite room in the house is kitchen. My family               _____________
  and me often sit in the kitchen while my mother makes             _____________
  dinner. In the evenings, we often watches TV in the sitting          _____________
  room. Sometimes I listen music in my bedroom. Our               _____________
  neighbors are helpful and we are happy here.

  三.粗心的Kitty一边写一边擦竟擦出10个破洞,你能在ABCD中帮她将擦掉的单词找出来吗?(每空1分,共10分)

  Dear Shirley,
  My name is Kitty. I'm ___1_____ English girl. I'm thirteen ______2_____. I live ____3______ the center of London. I live in a flat ___4___ a busy street. The flat is not very large. My favorite room is the _____5___ room. After dinner, I like ____6_____ music and watch TV there. Sometimes, I chat _____7_____ my parents. I share a bedroom with my sister Marie. Marie is only six. She can't read ___8____ write. But she has ____9____ toys. Our neighbors are very____10____ and helpful. We're happy there.
  (     ) 1. A. a            B. an             C. /               D. the
  (     ) 2. A. years         B. year old        C. years old        D. year-old
  (     ) 3. A. at            B. for            C. on             D. in
  (     ) 4. A. on           B. to             C. at              D. behind   
  (     ) 5. A. live          B. living          C. lives           D. lived
  (     ) 6. A. listen        B. listening to       C. to listen          D. to listen to
  (     ) 7. A. with         B. to             C. for              D. in
  (     ) 8. A. and          B. with          C. or               D. while
  (     ) 9. A. a lot         B. a lots          C. a lot of           D. a lots
  (     )10. A. friend       B. friends         C. unfriendly        D. friendly

初中二年级暑期作业发放第一天, 答题并将答案回帖发上来的童鞋奖励勋章一枚。完成五天暑假作业可获得50金币和论坛礼物一个。~pao15~ 十天作业全部发放完毕后会根据每天作业的情况评分并奖励金币。~pao08~ 让大家在学习的同时将礼品和金币统统抱回家。好处多多哦!~pao11~
点赞

第二天

  一. 单项选择

  1. I share a flat ______my close friend.
    A. to  B. for  C. with  D. on
  2. His house is different from _________.
    A.  me   B  my   C  I   D  mine
  3. __Would you like _______tea?
  ___No , thank you.
    A. some  B. any   C. a   D. many
  4.  Do you finish _______the book?
    A  read   B  reading  C  to read  D  reads
  5.  He often goes to school ______breakfast. So he is hungry.
    A  with  B  for   C  to   D  without
  6.He often plays computer games _______ twelve o'clock.
    A  when   B  to   C  until  D  for
  7. -If you want to buy a stamp to send a letter, where will you go ? --_____.
    A  The bank   B  The library  C  The post office  D  The restaurant.
  8. He likes ______in the country because he can be ____his best friend.
    A  live, close to  B  living, closed to  C  live, closed to  D  living, close to
  9. They were all very tired , but ____of them would stop to have a rest.
    A  both  B  all  C  none  D  no one
  10. Li Ping often talks _____, but does _______, so most of his friends don't like him at all.
    A  less, more  B  more, less  C  more, more  D  less, less

  二.完形填空

   Someone says, "Time is money." But I think time is    1    important than money. Why? Because when money is spent, we can get back. However(然而), when time is    2    , it'll never    3   . That is    4    we mustn't waste(浪费)time.
    So we say that     5     is usually short. Even a second(秒)is very important. We should make full use of our time to do something    6    .
    But it is a pity that there are a lot of people who do not know the importance of time. They spend their time smoking, drinking and     7    . They do not know that wasting time means wasting part of their own    8   .
    In a word, we should save time. We shouldn't    9    today's work for tomorrow. Remember we have no time to     10    .
  (    )1. A. much  B. less   C. much less  D. even more
  (    )2. A. cost  B. bought  C. gone   D. finished
  (    )3. A. return B. carry  C. take   D. bring
  (    )4. A. what  B. that   C. because  D. why
  (    )5. A. money  B. time   C. day   D. food
  (    )6. A. sunny  B. interesting  C. useful  D. exciting
  (    )7. A. reading B. writing  C. playing  D. working
  (    )8. A. time  B. food   C. money  D. life
  (    )9. A. stop  B. leave  C. let   D. give
  (    )0. A. waste  B. save   C. spend  D. take
点赞

第三天

  一.用所给词的适当形式填空。

  1. There are many trees and _______(bush) in the garden.
  2. Millie always does her homework ______(careful).
  3. He can take care of __________(he).
  4. They were _______ (surprise) to see the "ghost".
  5. Listen! Her voice (声音) ______(sound) like the singing of the birds.
  6. Could you tell me what _______(happen) to you just now ?
  7. They ________(chat) under the big tree now.
  8. Would you like_______ (go) with me?
  9. ________(like) his father , he also likes playing football.
  10. It's time ________(play) games.

  二.单项选择

  (    )1、My  birthday is _______May of  1995.
         A、  on     B、 in     C、  at     D、  to
  (     )2、What  would you  like ______a  birthday  present?
         A、  for    B、 to    C、  as      D、  /
  (    )3、It's  ______of  October  today.
         A、twelve    B、the  twelve   C、twelfth   D、the  twelfth
  (    )4、What  are  you  talking _______?Their  books.
         A、to      B、with     C、about     D、/
  (    )5、Su Yang walks to the purse and _____.
         A、picks up it   B、picks it  up  C、pick up it   D、pick it up

  三.阅读理解

  Mr Black is walking in the park. He is tired. He wants to have a rest. He sees a red chair under a tree over there. So he walks to the chair. There is another man in front of him. He is walking to the chair, too. He has a board(板)in his hand. Mr Black is very worried(担心).He begins to run fast. The man sees him. He begins to run, too. But Mr Black runs faster. He gets to the chair before the man. He is very happy. When the man comes, Mr Black is sitting on the chair. The man doesn't say anything, but he gives Mr Black the board. The board says "Wet Paint!".(油漆未干)

  根据短文内容,判断下列句子正误,正确的写T,错误的写F.
  31. Mr Black wants to sit on the chair under the tree. ( )
  32. The man with a board in his hand wants to sit on the chair, too.( )
  33. Mr Black doesn't know the man. ( )
  34. The man wants to give the boards to Mr black.( )
  35. There's wet pain on Mr Black's clothes now.( )
点赞

第四天

  一. 句型转换。
  1. You can see the pandas there .(对划线部分提问)
    ________ ________you see there?
  2. He thinks the answer is right. (改为否定句)
    He ______ _______ the answer is right.
  3. To get to the zoo, turn left when you come to the traffic lights. (写出同意句)
    To ______ ______ the zoo, turn left when you come to the traffic lights.
  4. How can I get to the hotel? (写出同意句)
    _______is the ______to the hotel?
  5.Cross the road and you'll see the museum. (写出同意句)
    ________  _______ the road and you'll see the museum.
  6.You have a toy, What other things do you want? (写出同意句)
    You have a boy, _____ _____ do you want?
  7. Can you tell me how I can get to the post office.( 写出同意句)
    Can you tell me _______ ____get to the post offce.
  8. I think there is nothing in the bag.( 写出同意句)
    I _______ think _____there is _______ in the bag.
  9.He looks young. (对划线部分提问)
    ______ ______ he ________?
  10.The building has 12-19 floors.( 对划线部分提问)
    _______ _______ _______ _______ the building ________?

  二.One day an old man was taking the train to his hometown. Suddenly one of his shoes fell onto the ground . but the train started, he couldn't pick it up. The he took off the other and threw it near the falling shoe. A boy nearby asked him, "Why did you do that ?"  He answered with a smile. "If a poor man picks them up. He may get a pair of shoes."
  (  ) 41.The old man was going to his hometown________
     A  by bus  B  by train  C  on foot
  (  ) 42.How many shoes fell onto the ground
     A  Only one  B  Two  C  A pair  
  (  ) 43.Why couldn't the old man pick up the falling shoe?
     A  Because he didn't want to take it back  
     B  Because the train started
     C  Because the boy told him not to take it back.
  (  ) 44. _______threw the other shoe onto the ground.
     A  The old man  B  The boy   C  Nobody
  (  ) 45.Which is right?
     A  The boy told him to send his shoes to a poor man.
     B  The boy wanted to take the shoes back for the old man .
     C  The old man wasn't foolish(愚蠢).
点赞

第五天

  一.用方框中所给的句子填空。请将正确答案的序号填在题后横线上。

2.jpg


      Receptionist:    41    Madam?
      Alice: I want a single room. I booked(预定)it three days ago.
      Receptionist:    42   .
      Alice: It's Alice. Alice White.
      Receptionist: Oh, yes. Here it is. You want a single room.
      Alice:    43    And if it is possible, I'd like a room on the ground floor.
      Receptionist:    44    all the rooms on the ground floor have already been taken. But we do have a nice room that overlooks the hotel swimming pool. It is on the second floor.
      Alice: Thank you.    45    is the restaurant still open?
      Receptionist: I'm afraid not. But you can order room service.
      Alice: OK. Thank you.
      41. _______  42. ______ 43. ________  44. _________   45. _______
  
  二.单项选择

  11. Can you help me find ______the museum?
  A  the way  B  the way to  C  to the way  D  the way to get
  12. -Follow me . Eddie. I know the way .  --_______
  A  Yes, you are right .  B  Are you all right  C  Are you sure?  D That's all right
  13. If you want to take a bus , you should go to the ________.
  A  bus stop  B  school  C  Lake Park  D  bookshop
  14. You can buy something in a ________.
  A  park   B  primary school  C  zoo  D  shopping centre
  15. --How can we go to the zoo?  ---__________.
  A  Let's go to the zoo.  B  Fine. Thank you very much
  C  Shall we go by bus?  D  Why not ?
  16. I spent an hour a day ______my homework.
  A  do  B  to do  C  doing  D  did
  17. It takes him about half an hour _______football every day.
  A  to play  B  play  C  plays  D  playing
  18. Look, there's _____UFO in the shy.
  A  an   B  the  C  a  D  /
  19. Don't _____there , please ______your teacher.
  A  look at, look at  B  look,  look  C  look at , look   D  look, look at
  20. My parents like to sleep _______the window open.
  A  has  B  have  C  by  D  with

  三.词汇。根据下面句子的意思及所给的汉语提示,写出空缺处的单词或词组的正确形式。

    1. The girl is doing an ____________(实验).
    2. My cat ____________(和……玩)me when I come home from school every day.
    3. We are __________(准备好的)for the exam.
    4. She looks very pretty ____________(戴上那顶帽子).
    5. He ___________(睡着)while he was doing his homework.
点赞

第六天

 一.单项选择

  A)选择与句子画线部分意思相同或相近的词或短语。
  (    )1. Debbie will have fun looking for the Easter eggs.
              A. enjoy  B. dislike  C. try   D. keep
  (    )2. Finally, we went home together.
              A. At least  B. At last  C. At most  D. At first
  (    )3. To rise early is a good habit.
              A. go to bed  B. go home  C. put up  D. get up
  (    )4. The snow melts quickly in the warm sun.
              A. becomes solid B. becomes cold         C. becomes liquid D. becomes hot
  (    )5. We won't see any flowers until May.
              A. We will see flowers only in May.  B. We won't see flowers after May.
              C. We will see flowers before May. D. We will see flowers when May comes.
   B)选择最佳选项。
  (    )6. I'm _______ to see you here.
              A. surprise  B. surprised  C. surprising  D. surprisingly
  (    )7. A babysitter is ________ .
              A. a person who takes care of the baby  B. a baby's mother
              C. a baby's toy     D. a baby
  (    )8. I ______ the soup. It's delicious.
              A. feet   B. smell  C. taste  D. sound
  (    )9. "No Photos" means "You can't ______ here."
              A. take photos  B. buy photos  C. bring photos  D. look at photos
  (    )10. A carrot is ___________ .
              A. a flower  B. a stem  C. a leaf  D. a root
  
  二.按要求改写句子。
    1. Bill reads English every morning.(用yesterday morning改写句子)
      _____________________________________________________
    2. Do you have a pet ? (作出回答)
      _____________________________________________________
    3. He will be free next week.(一般疑问句)
      _____________________________________________________
    4. They are hunting for eggs.(否定句)
      _____________________________________________________
    5. nothing  there  in  interesting  the  newspaper  is (连词组句)
      _____________________________________________________

  三.完形填空
  Mrs Brown has a small  1  in front of her house. In spring she plants some 2  in it. "She looks  3  them very carefully. When summer comes, they look very nice.
  One evening Mrs Brown looked at her vegetables and said "Tomorrow I am going to pick 4 , and then we can eat them." But early the next morning, her son  5 into the kitchen(厨房)and shouted, "Mother, Mother! Come quickly! Our neighbor's ducks  6  in the garden. They are eating our vegetables!" Mrs Brown ran  7  but it was too  8  ! All the vegetables were eaten up(吃光)! Mrs Bron cried and her neighbor(邻居)was very  9  , but that was the end of the vegetables.
  Then a few days before Christmas, the neighbor brought Mrs Brown a parcel(包裹).There was a beautiful fat duck in it, and it was a piece of paper  10  the words "Enjoy your vegetables!"
  (  )1. A. shop    B. marks       C. garden   D. house
  (  )2. A. trees   B. vegetables  C. apples   D. flowers
  (  )3  A. at      B. over        C. after    D. up
  (  )4. A. her     B. them        C. they     D. she
  (  )5. A. jumped  B. ran         C. looked   D. had
  (  )6. A. am      B. is          C. are      D. be
  (  )7. A. in      B. out         C. to       D. from
  (  )8. A. late    B. later       C. early    D. earlier
  (  )9. A. sorry   B. happy       C. hungry   D. smile
  (  )10.A. at      B. with        C. to       D. from
点赞

最后一天

  一. 单项选择

  (    )1. He is ill. He doesn't feel like _______ anything.
              A. to eat   B. eats  C. eat  D. eating
  (    )2. Egypt is ___________.
              A. a city   B. a country  C. a man  D. a plant
  (    )3. Let's make friends ________ the new girl in our class.
              A. at   B. with  C. to  D. in
  (    )4. ________ students are in the classroom.
              A. All the  B. The all  C. Us all  D. All of
  (    )5. He was away for a week. What happened _______ him?
              A. about  B. with  C. for  D. to
  (    )6. An Easter egg hunt is a game for ___________.
              A. finding eggs B. find eggs  C. found eggs  D. finds eggs
  (    )7. When the candle stopped burning, it had __________ the oxygen in the air.
              A. eaten up  B. got up   C. used up  D. put up
  (    )8. His brother is _________ to carry the heavy box.
              A. enough strong B. strong enough C. enough stronger    D. stronger enough
  (    )9. Is there _________ in today's newspaper?
              A. something important   B. anything important
              C. important something   D. important anything
  (    )10. The dress is ________ expensive. I won't have it.
              A. much too  B. too much  C. much more  D. more much

  二.阅读理解

  Why do children go to school? Do you know? You may say that they go to school to learn Chinese, English and other subjects. This answer is right. But do you know why they learn all these things? Do they learn all things at school?
  The answer is "No". Children must learn how to learn at school. No one can learn everything at school. When they leave school, they must go on to learn. So a good teacher at school teaches his students to learn something and teaches them the ways to learn it. Then the children can go on(继续)to learn well after they leave school.
  1.  What do children learn at school?  
   A. Chinese  B. English  C. Maths  D. Many subjects
  2.   Do children learn all things at school?
   A. Yes, they do  B. No, they don't  C. I don't know  D. I think so
  3. What does a good teacher do at school?  
  A. Teaches his students learn something   B. Teaches his students how to learn. C. Both A and B.  D. Teaches everything.
  4. Who can learn everything at school?
   A. teachers   B. students  C. scientists   D. no one
  5. Which sentence is right?
   A. Students go to school to learn everything.  B. Children don't need to learn after they leave school.  C. Children must learn how to study.  D. Teachers should teach everything.
点赞

我第一个答
点赞
已有 1 人评分金币 理由
超人妈妈 + 167

总评分:  金币 + 167   查看全部评分


【第一天】
一、
1.bathrooms
2.twentieth
3.quiet
4.last/twelfth
5.century
6.ladder
7.millions
8.cupboard
9.message
10.wooden
二、

二题图

二题图

①a
②去掉
③is makeing
④watches
⑤neighbours
三、
1.B
2.C
3.D
4.A
5.B
6.B
7.A
8.C
9.C
10.D
点赞
已有 1 人评分金币 理由
超人妈妈 + 10

总评分:  金币 + 10   查看全部评分


【第二天】
一、
1.C
2.D
3.A
4.B
5.D
6.C
7.C
8.D
9.C
10.B
二、
1.D
2.A
3.A
4.D
5.B
6.C
7.C
8.D
9.B
10.A
点赞
已有 1 人评分金币 理由
超人妈妈 + 7

总评分:  金币 + 7   查看全部评分


【第三天】
一、
bushes
carefully
himself
surprised
sounds
happenned
are chatting
to go
Like
to play
二、
1.B
2.C
3.D
4.C
5.B
三、
1.T
2.F
3.T
4.F
5.T
点赞
已有 1 人评分金币 理由
超人妈妈 + 10

总评分:  金币 + 10   查看全部评分


什么时候公布答案
点赞
已有 1 人评分金币 理由
超人妈妈 + 10

总评分:  金币 + 10   查看全部评分


第六天的,有没有划线
点赞
已有 1 人评分金币 理由
超人妈妈 + 10

总评分:  金币 + 10   查看全部评分


哇哦,小五、小六、初一、初二我都做了!
点赞
已有 1 人评分金币 理由
超人妈妈 + 10

总评分:  金币 + 10   查看全部评分

相关推荐

名师诊断课,限时0元抢

名校学霸师资、定制专属教学方案、陪伴式教学让孩子效率翻倍。

反馈 顶部